Като няма – няма. Най-краткият месец е кратък и откъм филмови заглавия.

...
Като няма – няма. Най-краткият месец е кратък и откъм филмови заглавия.
Коментари Харесай

На кино през февруари

Като няма – няма. Най-краткият месец е къс и откъм кино заглавия. Така че очевидно ще наблегнем на това да наваксваме с претендентите за „ Оскар “ пред преносимите компютри, а не в киносалоните.

От министър председателите, които излизат този месец по кината в София, се открояват едвам две заглавия. Разбира се, в случай че не ви е писнало Лиъм Нийсън да играе татко, който или търси, или отмъщава за детето си, идете на „ Студено възмездие “. Ако обичате българско кино, вижте„ Смартфонът дезертьор “. Аз обаче измежду министър председателите избрах два кино лентата.

„ Фаворитката “ ( 8 февруари)

Ние към този момент, че е повече форма, в сравнение с наличие, само че то каква форма! С 10 номинации за и няколкостотин други награди и номинации, това несъмнено е един от най-забележителните филми на годината. „ Фаворитката “ е номиниран за най-хубав филм, за най-хубава основна женска роля на Оливия Коулман, поддържащите функции на Ема Стоун и Рейчъл Вайз също са удостоени с номинации. Номинирани са режисьорът (Йоргос Лантимос), сценаристите, операторът, продуктовият дизайнер, дизайнерът по костюми...

Ако има един филм за февруари, това е „ Фаворитката “. Заслужава си да гледате цялото това образно угощение на огромен екран.



 

„ Фаренхайт 11/9 “  (8 февруари)

Аз одобрявам Майкъл Мур и неговият занимателен метод да споделя ужасни неща, и съм гледала всичките му филми, тъй че с неспокойствие чакам описа му за изборите в Щатите и злокобната дата 9 ноември, когато беше определен Тръмп. Както постоянно чакам Мур да е доста безапелационен и да покаже това, което си го знаем – Тръмп няма място на сходен пост.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР